A matt festékek és fóliák tisztítása, karbantartása és lezárása

Matt felületek mosása, tisztítása, "polírozása", karbantartása és tömítése

A világ első ápoló sorozata matt festékekhez és fóliákhoz

Matt felületek ápolása, tisztítása és tömítése a Swissvax care sorozattal

Itt csak a néző szeme ragyogjon - a matt lakk maradjon matt!

Matt festett vagy fóliázott tisztítása és ápolása
Az autók az autóápolás középiskolája. A hagyományos tisztító- és ápolószerek koptató hatásúak és tönkreteszik a selymes, matt felületet. Klasszikus polírozók nem léteznek matt festékhez, mivel ezek fényessé tennék a matt felületet.

Itt a Swissvax a világ első és teljes termékét tudta kínálni
A matt festékekhez és matt fóliákhoz készült ápolósorozat garantálja, hogy a matt felületek matt maradjanak, ugyanakkor maximális védelmet biztosítanak a festékfelületnek. A sorozat a tökéletes matt fényezéshez szükséges összes terméket tartalmazza, a matt fényezéshez használt autósampontól az előtisztítón és a speciális viaszon át a részletező spray-ig és spray-kerámiáig a matt festett járművekhez.

Bízzon know-how-nkban és a Swissvax termékeinkben, hogy autója úgy jelenjen meg, ahogy szeretné – egyszerűen tökéletes.

Matt festék és fóliák ápolása – helyesen

A Car Bath OPAQUE autósamponunk matt festéshez és
nélkülöz mind a fehérítőket, mind a fényesítőket
a normál autósamponok egyébként gyakoriak. Nagy hatékonyságú, ezért kevesen oldódik a mosóvízben, és a tetőtől lefelé mossa le a járművet a Washing Pudel Fine-el. Utólagos szárítás Micro-Dry szárítókendővel.

A matt festék előtisztítóval Pre-Cleaner OPAQUE kapsz egyet
Gyantázás előkészítéseként végzett mélytisztítás. Ehhez permetezzen az OPAQUE Pre-Cleanerre, és törölje le a Micro-Absorb rózsaszínnel.

Az "OPAQUE" viaszunk tökéletes tömítőanyag matt festékekhez.
A felhordás után megszilárdult, védelmet nyújt a mikrokarcolásokkal szemben, és megakadályozza a matt festékfelület gyors szennyeződését. Vigye fel a viasz pirosat a kézi koronggal, vagy feketét a szivacsos applikátorral, és polírozza le a Micro-Fluffyval. Az egyes testrészeket egymás után és kis területeken (pl. fél sárvédő, fél ajtó) kell kezelni. 

A Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray a Micro-Polish kékkel kombinálva tökéletes az apróbb irritációk, például ujjlenyomatok eltávolítására. Fújja fel, törölje le - jól karbantartott felület.

A Lotus Speed ​​termékünket nem csak a fényes fényezéshez fejlesztettük ki, hanem a matt festékek frissítő kezeléséhez is ideális. A terméket rápermetezzük és egyenletesen eloszlatjuk a Micro-Fluffy-val, majd megszárítjuk.